Ilość porcji: 4 Czas: 10 minut Poziom ostrości: 1
Składniki:
- 1 opakowanie Wrapów pszennych 25 cm Casa de Mexico
- 15 g Papryki Jalapeno zielonej krojonej Casa de Mexico
- 100 g Mango Chutney sosu słodko-pikantnego House of Asia
- 100 g szynki w plastrach pokrojonej w paseczki
- 50 g szpinaku świeżego
- 100 g serka śmietankowego
- Kilka zielonych oliwek
Sposób przygotowania:
Wrapy podgrzewaj na suchej patelni po 15 sekund z każdej strony. Następnie na każdym rozsmaruj serek śmietankowy, mango chutney, nałóż szynkę, szpinak i papryczki jalapeno. Wrapy zwiń w rulon i odstaw na kilka minut. Przed podaniem pokrój pod skosem, nabijaj na wykałaczki kolejno: oliwki i kawałki tortilli, ułóż na talerzu lub desce.