środa, 29 październik
Zostaw komentarz

Ilość porcji: 4 Czas: 10 minut Poziom ostrości: 1


Składniki:

  • 1 opakowanie Wrapów pszennych 25 cm Casa de Mexico 
  • 15 g Papryki Jalapeno zielonej krojonej Casa de Mexico 
  • 100 g Mango Chutney sosu słodko-pikantnego House of Asia 
  • 100 g szynki w plastrach pokrojonej w paseczki 
  • 50 g szpinaku świeżego 
  • 100 g serka śmietankowego 
  • Kilka zielonych oliwek

Sposób przygotowania: 

Wrapy podgrzewaj na suchej patelni po 15 sekund z każdej strony. Następnie na każdym rozsmaruj serek śmietankowy, mango chutney, nałóż szynkę, szpinak i papryczki jalapeno. Wrapy zwiń w rulon i odstaw na kilka minut. Przed podaniem pokrój pod skosem, nabijaj na wykałaczki kolejno: oliwki i kawałki tortilli, ułóż na talerzu lub desce.

Wczytywanie komentarzy... Komentarz zostanie odświeżony po 00:00.

Zostaw komentarz jako pierwszy.

Zostaw tu swój ślad...
Niezalogowany ?
lub skomentuj jako gość