Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Składniki:

  • 1 woreczek mieszanki sałat BIO Toscana mix Eisberg
  • garść suszonej żurawiny
  • 150 g sera koziego miękkiego
  • 2 gruszki
  • 1/3 szklanki orzechów włoskich
  • pieczywo

Dressing:

  • 2 łyżeczki syropu z agawy
  • sok z połówki cytryny
  • 3 łyżki oliwy
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Mieszankę sałat BIO Toscana mix Eisberg ułóż w miseczce. Ser i gruszki pokrój w kostkę. Posiekaj orzechy. Wszystkie składniki wymieszaj z żurawiną i posyp nimi sałatę. Całość polej przygotowanym dressingiem. Serwuj z pieczywem.

 

Publikacja: Sebastian Kubiak

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

­